fbpx
Meniu Închide

Condiții de retur:

Produsele achiziționate la distanță se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului. Se recomanda utilizarea aceluiași serviciu de transport utilizat pentru recepționarea produselor.

ART 12 menționează ca produsele se pot returna, în ambalajul original și în aceeași stare în care au fost recepționate, fără urme de utilizare, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care le-au însoțit, împreună cu o copie a facturii de achiziție, în termen de 14 zile de la primire, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. S.C. CABINA CINCI ADVERTISING S.R.L. va înapoia contravaloarea comenzii în cel mai scurt timp posibil dar nu mai târziu de 14 zile de la data denunțării în scris a contractului. Încheierea contractului are loc în momentul emiterii facturii fiscale și nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmării automate de primire a acestei comenzi.

Plata transportului pentru retur revine în sarcina clientului.

Pentru a returna un produs, va rugam sa completați formularul primit în colet sau sa descărcați acest formularul de retur și sa-l expediați împreună cu produsele returnate.

Nu se pot returna produsele purtate, folosite, cu etichete rupte sau ambalaje deteriorate. Ca totul să meargă perfect, asigură-te că returnezi produsul exact cum l-ai primit.

În eventualitatea în care produsul achiziționat prezintă vicii de fabricație, acesta va fi înlocuit pe loc cu un produs nou, cu condiția notificării în scris a S.C. CABINA CINCI ADVERTISING S.R.L.

Condiții generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificațiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fără implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, în urma unei notificări scrise în care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau înlocuirea cu unul conform. Dacă S.C. CABINA CINCI ADVERTISING S.R.L. nu poate înlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.

Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. Pentru a se evita neînțelegerile, coletul va fi fotografiat și se va întocmi împreună cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal în care se va specifica starea coletului.

S.C. CABINA CINCI ADVERTISING S.R.L. poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorare, fără ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea inițială, care pot avea o valoare intre 0 și 50% din valoarea inițială a produsului.

S.C. CABINA CINCI ADVERTISING S.R.L. nu ridică coletele trimise prin Poșta Română, de la oficiile poștale. Decizia de asigurare sau nu a coletului pe durata transportului de la client către S.C. CABINA CINCI ADVERTISING S.R.L. cade în sarcina Clientului.