Cos 0
Produs adaugat cu succes la cosul tau
Cantitate
Total
Sunt0articole în coșul tău. Ai un produs in cos.
Total produse:
Total livrare  Urmeaza a se stabili
Total
Continua cumparaturie Finalizeaza comanda

1800W Lent Sous Vide Aragaz Termică Imersiune Pompa Masina cu Mare LCD Display Digital de Timp și de Control al Temperaturii

250.25lei 125.13lei
  • Nume De Brand: HAIMAITONG
  • Certificare: CE, Alte
  • Tensiune (V): 220V
  • Funcția: Timer Digital Control, Tocană, Fierbe, Supa Fierberea
  • Putere (W): 1800W
  • Max Baie De Dimensiune: 20L
  • Capac Material: Din Oțel Inoxidabil
  • Modul De Control: Microcomputer Control
  • Origine: NC(de Origine)
  • Interval de temperatură de: 0 - 99.9
  • Exterior Oală Material: Din Oțel Inoxidabil
  • Capacitate: >6L
  • Numărul De Model: E24124

Nou

- +

Informații Despre Produs:

1800W Sous Vide Aragaz, Termice Imersiune Pompa Masina cu Mare, Digital LCD, Timp și Temperatură pentru Control, Liniștit și Precis, Tub din Oțel Inoxidabil

Caracteristici:

Instrumente pentru un Nou stil de Viață-Sous Vide Aragaz aduce profesionale restaurant tehnologia de gătit la domiciliu, care fierte orice tip de carne-carne de vită, carne de porc, de miel, de pasăre sau, mai ales bine cu pește și fructe de mare, legume, ouă, multe fructe si deserturi.Rămâne de alimente nutritive, păstrează vitaminele niveluri de alimentare la 90% după preparare.

Timp de precisă și de Control al Temperaturii-Mare LCD cu afișare de control, hiper-exact de control al temperaturii(+/-0.1 ° c), control digital al temperaturii(0-99.9℃)(0°F-212°F) și de control timp de a minute.Gătit acasă cu sous vide asigură și crește siguranța alimentelor

Puternic și Flexibil. Sous Vide Machine are o pompa puternica care pastreaza temperatura lichidului de-a lungul gătit baie uniform, permite o fereastră mai mare de timp pentru a juca cu, dacă sunteți multitasking în bucătărie.

Ușor de Curățat -- Detașabil carcasa pompei din oțel inoxidabil și toate părțile umede sunt din otel inoxidabil, aproape de curățenie nu este necesar, după utilizare, trebuie doar pur și simplu curat și să-l păstrați în loc uscat.Oala se așează într-o baie de apă fierbinte și nu vine niciodată în contact direct cu alimente, astfel încât de curățare este o briza(nu curățați panoul de control și afișare în apă)

Ușor de Utilizat-trebuie Doar să atașați Sous Vide Aragaz o oală de orice dimensiune, cu clema de prindere reglabil, și apoi setați ora și temperatura, apăsați pe pictograma de pe ecranul tactil pentru a porni/opri și de a confirma setările.Ușor de operat și de a face în câteva secunde.

Caietul de sarcini:

Materiale: tub din oțel Inoxidabil ,pentru industria Alimentară PP (pompa de Circulatie pac)

Putere de intrare: AC220-240V/AC110-120V

Putere: 1800W,50/60Hz

Gama De Temperatura : 0℃ - 99.9 ° C(0°F - 212°F)

Temperatura De Acuratețe: ±2°C

Max Baie Dimensiune: 20L

Setați Intervalul De Timp:00:01~99:99(H)

Pachetul Includeds:

1 x Sous Vide Aragaz

1 x Manual de Utilizare

Cum să utilizați:

1.Pune pe aragaz, pur și simplu, în orice oală, se adaugă apă, a pus într-un sac sigilat.

2.Așezați inelul clip de pe partea laterală a containerului,rotiți clema butonul până când este strâns.

3.Loc de circulație în ring clip.Rotiți clema rotativ până când strans.

4.Setați temperatura de timp, și apăsați Start.

Notă:

1. Atașați la aragaz un vas sau recipient, se adaugă apă în între Min și Max de linii, și setați ora și temperatura în funcție de nivelul dorit de coacere. (Nu introduceți plita în apă mai sus de linia de umplere. )

2. Pune-ți de mâncare și ingrediente în sous vide sac sigilat si clip la o parte din ghiveci sau container.

3. Finisaj de mistuitoare, frigere sau fierbere produse alimentare pentru a adăuga un crocanta, aurie strat exterior.Bucurați-vă de cea mai bună masă gătită ai avut-o vreodată.

4.Pentru a curăța aragaz, ștergeți cu o cârpă moale.

Produsul Arata:

Livrare:

1.În mod normal, ne va trimite bunurile în termen de 1-3 zile lucrătoare. 2.Vă rugăm să verificați dacă bunurile sunt în stare bună și să semneze înainte de livrare omul frunze. 3.Dacă ați găsit produsul este pierdut sau deteriorat pe drum.Vă rugăm să luați fotografie și lasă livrare bărbați confirma.Apoi ne va ajuta să facă pentru a pierde. 4.Dacă doriți produselor trimite repede la tine, sau aveți nevoie de ea urgent, vă Rugăm să alegeți DHL, Fedex, UPS, TNT, EMS.dacă tu crezi că taxa este mare, puteți să ne contactați, vom verifica adresa ta și să dea cele mai ieftine bilete de transport de marfă.

Garanție: 1. Toate produsele vor fi testați cu atenție înainte de expediere.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a evita orice problemă de calitate. 2. Am promisiunea de garanție pentru calitate într-un an și vom repara gratuit.Se întoarce de transport maritim ar trebui să fie plătite de către client. 3. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul, vă Rugăm să ne contactați.Vom oferi o soluție satisfăcătoare.

Feedback: 1. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.

2. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

3. Apreciem feedback-ul dvs. foarte mult.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Etichete: biolomix, cel mai bun aparat de vacuum, cutter ceapa, vide, crock pot, sous vide, inkbird, mi, food saver, pistol de fum

Produse similare