Cos 0
Produs adaugat cu succes la cosul tau
Cantitate
Total
Sunt0articole în coșul tău. Ai un produs in cos.
Total produse:
Total livrare  Urmeaza a se stabili
Total
Continua cumparaturie Finalizeaza comanda

WUTA Original Handmade, DIY Femei Poseta de Monede Semi-finite Depozitare Geanta din Piele Piele de Vaca Mici, Rotunde Portofel Snap Butonul

82.72lei 41.36lei
  • Articol Greutate: 150g
  • Stil: Casual
  • Înălțime Element: 10cm
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: WUTA
  • Compoziția Materialului: Piele De Vaca
  • Tip De Închidere: fermoar
  • Gen: Femei
  • Tip De Element: Portmonee Monede
  • Numărul De Model: WT762
  • Piele Naturala Tip: Piele De Vaca
  • Material Principal: Piele Naturala
  • Model Tip: Solid
  • Forma: Cilindrice

Nou

- +

WUTA Trusă din Piele, lucrate manual mini poseta de monede semi-finite (trebuie să diy de tine)

Caracteristici:

----Această Piele kit set include pre-tăiate neterminate părți din piele, hardware, ace și ață.Pe o bucată de piele, ne-au fost pre-perforate de cusut găuri, trebuie doar să coase, și ar putea fi terminat, prefectul, ca un cadou pentru prietenii tăi. ----Pielărie este un hobby care provoacă creativă și abilități de lucru.Cu această trusă din piele, ai putea face cu ușurință un frumos și de înaltă calitate din piele mini pandantiv. ---- Experienta de gloria de a face propria ta creatie accesorii!Mini pandantiv este proiectat pentru toată lumea, inclusiv la începutul leathercrafter, se potrivesc pentru toate aventurile.Personaliza pentru inima ta de dorinta acum.

Pachetul Include:

--- Pre-tăiate , pre-perforate 6 buc piese din piele --- 3 seturi de 8mm ram cuie ---1 set de 10mm butoane de urgenta ----1 pc 8mm zinc din aliaj cârlig ----1 pc 11mm aliaj de zinc D catarama --- 2 buc mână de ace de cusut --- 2 metri mână ața de cusut

De ce sa alegi WUTA Pre-tăiate din piele kit?

1-----Comoditatea.Piesele de piele sunt tăiate în 1:1 cu originalul șablon, reducând pragul tehnic,economisind timp și pierderi materiale.Chiar novice va fi capabil să facă un produs satisfăcător într-un timp scurt. 2-----Am subtiat piele la o grosime adecvată.În funcție de grosimea cerință de fiecare parte, vom subțiat la cele mai bune grosime. 3-----Pre-perforate de cusut găuri.Nu aveți nevoie de orice alte instrumente, trebuie doar să coase cu ață și ace.Ar putea fi încheiat cu succes, ușor de a face o iubitoare de cadou pentru cei dragi prieteni.

Simplu, mic, rotund, sac, material de sac.Perforate, zero zgomot, piele tăbăcită vegetal pe primul strat, multifuncționale.

Material Pachetul Include:

Design Individual, creativ simplitate.

Utilizare multifunctionala & decor.Geanta contine un cablu pentru căști, o mică schimbare, și o geantă mică, cu o formă concavă în mână。

De înaltă calitate, hardware, durabil și non-fading.De Zinc din aliaj cârlig și D catarama, suprafața este netedă și frumos, și nu va dispărea după mult timp de utilizare.

Epsom palma model din piele material sac, bogate în culoare, textura aspra, rezistent la uzura si durabil.

Dimensiune Produs:

Culoare Display:

Vă rugăm să rețineți înainte de a cumpăra:

1. Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site, cauzată de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și lumină . 2. Vă rugăm să înțelegeți că nu poate fi o mica abatere, deoarece pre-tăiate din piele va deveni mai mult dupa operatia cu masina. 3. Vă rugăm să înțelegeți că există unele defecte naturale de pe piele tăbăcită vegetal, cum ar fi intepaturi de tantar, de culoare aberatiilor cromatice, și naturale antirid.

Acesta este produs semi-finit, veți primi elemente, cum ar fi imaginea de mai jos și culoarea în funcție de alegerea ta.

Despre WUTA Brand:

WUTA își desfășoară activitatea în principal instrumente de ambarcațiuni și autentic genți din piele.Suntem producător profesionale, cu accent pe proiectarea, handmaking, vânzare și în curs de dezvoltare.Avem delicate măiestrie și de înaltă calitate material piele.Face fiecare element deveni final opera de arta , acesta este conceptul de WUTA brand.

Etichete: cartera hombros, portofel din piele, geanta mici, portofel, brompton pedala, cerb geanta, artizanat din piele, roulens piele naturala pentru femei portofel, wuta piele instrument parte, cartera tarjetero

Produse similare