Cos 0
Produs adaugat cu succes la cosul tau
Cantitate
Total
Sunt0articole în coșul tău. Ai un produs in cos.
Total produse:
Total livrare  Urmeaza a se stabili
Total
Continua cumparaturie Finalizeaza comanda

PVC Baie de Scurgere Preaplin de Acoperire Anti-overflow Cadă Tava Dop Adauga Centimetri in Plus de Apa pentru Hidromasaj Cald

15.42lei 10.78lei
  • Culoare: Clar
  • Origine: NC(de Origine)
  • dimensiune: 16x16x5cm
  • Material: PVC

Nou

- +

Descriere:

Acoperirea noastră în mod eficient vă permite să adăugați mai multă apă pentru baia ta, pur și simplu prin plasarea acesteia peste cada ta e scurgere preaplin.

Capacul include 12 incredibil de puternic ventuze care oferă un ultra-etanșare, astfel încât vă puteți relaxa confortabil vă simțiți încrezător că apa de la baie nu se scurge încet.

Spre deosebire de multe alte scurgere preaplin acoperă puteți cumpăra, a noastră are un built-in de siguranță pentru a ajuta la prevenirea cada de la debordant.

Un 1 inch gaură în partea de sus a capacului asigură că excesul de apa se scurge în condiții de siguranță, bucurați-vă de cel mai relaxant baie de viata ta cu preaplin cada capacul.

Pur și simplu umed ventuze, așezați capacul pe baie e scurgere preaplin, și apăsați fiecare cu ventuza cada pentru a crea un sigiliu.

Caietul de sarcini:

Material: PVC.

Culoare: Clar.

Dimensiune: 16x16x5cm.

Notă:

Acolo ar putea fi un pic de culoare distorsiunile datorate de calculator diferite rezoluții.

Ar putea fi o ușoară erorilor datorate de mână diferite de măsurare.

Pachetul Inclus:

1 x Baie de Scurgere Preaplin de Acoperire.

Etichete: sol artificial, sr2ez, asus capac pvc, cnc sonda, chiuveta de bucatarie filtru, cada de baie de acoperire, g inel de jucării sexuale, 10 ml recipient din plastic, 10mm gaura bujiei, oana inel de alama

Produse similare