Cos 0
Produs adaugat cu succes la cosul tau
Cantitate
Total
Sunt0articole în coșul tău. Ai un produs in cos.
Total produse:
Total livrare  Urmeaza a se stabili
Total
Continua cumparaturie Finalizeaza comanda

184PCS Silicon, Rășină Epoxidică Mucegai Set DIY Rasina Bratara de Cristal Epoxidice Mucegai Pandantiv Bijuterii Mucegai Kit de Luare de Bijuterii Instrument

81.05lei 57.53lei
  • Tip de en-Gros: No
  • Numărul De Model: Pandantiv bijuterii mucegai
  • Origine: NC(de Origine)
  • Setați Tipul: Da
  • Tip: cristal epoxidice mucegai
  • Material: Silicon

Nou

- +

Puncte:

1、1. Pachetul include 15 x rășină mucegai, 1 x cupa de masurare, 5 x lingură de plastic, 50 x șurub de argint, 50 x aur șurub, 5 x agitator, 1 x sac de depozitare, 4 burghie , 48 sclipici paiete,.Ai nevoie doar de un singur set pentru a finaliza rafinat rășină pandantiv cercei și containere.

2、2. De încredere mucegai.Matriță se face în condiții de siguranță și durabil material de silicon versiune, imbunatatita, de înaltă calitate silicon.Usor de folosit si curatat, reutilizabil, aspect transparent, puteți verifica progresul în orice moment.Nu este ușor să se rupă.

3、3. O varietate de modele sunt disponibile: Aceste matrite de silicon au rotund, inima, cub, oval, triunghi, picătură de ploaie, stele, luna, etc. Poate fi folosit în combinație cu rășină epoxidică, de ceară, flori uscate si alte materiale pentru a face bijuterii pentru a vă ajuta să face mai frumos de rășină bijuterii.

4、4. Inovatoare cadou: puteți face meserii cu familia și prietenii, de a crea amintiri frumoase împreună, plin de distracție, cadoul perfect pentru prieteni, în zi de naștere, de Crăciun, și de Halloween.Ziua îndrăgostiților.

5、5. Cum să utilizați: 1. Se toarnă rășină în ceașcă și se amestecă bine. 2. Adauga dumneavoastră preferat de culoare și se amestecă uniform, se introduce în matriță, și introduceți flori, paiete si alte decoratiuni. 3. Așteptați până când rășina este vindecat (aproximativ 10-24 ore).Dupa ce rasina este vindecat, acesta poate fi eliminat.

Descriere:

1. Pachetul include 15 x rășină mucegai, 1 x cupa de masurare, 5 x lingură de plastic, 50 x șurub de argint, 50 x aur șurub, 5 x agitator, 1 x sac de depozitare, 4 burghie , 48 sclipici paiete,.Ai nevoie doar de un singur set pentru a finaliza rafinat rășină pandantiv cercei și containere.

2. De încredere mucegai.Matriță se face în condiții de siguranță și durabil material de silicon versiune, imbunatatita, de înaltă calitate silicon.Usor de folosit si curatat, reutilizabil, aspect transparent, puteți verifica progresul în orice moment.Nu este ușor să se rupă.

3. O varietate de modele sunt disponibile: Aceste matrite de silicon au rotund, inima, cub, oval, triunghi, picătură de ploaie, stele, luna, etc. Poate fi folosit în combinație cu rășină epoxidică, de ceară, flori uscate si alte materiale pentru a face bijuterii pentru a vă ajuta să face mai frumos de rășină bijuterii.

4. Inovatoare cadou: puteți face meserii cu familia și prietenii, de a crea amintiri frumoase împreună, plin de distracție, cadoul perfect pentru prieteni, în zi de naștere, de Crăciun, și de Halloween.Ziua îndrăgostiților.

5. Cum să utilizați: 1. Se toarnă rășină în ceașcă și se amestecă bine. 2. Adauga dumneavoastră preferat de culoare și se amestecă uniform, se introduce în matriță, și introduceți flori, paiete si alte decoratiuni. 3. Așteptați până când rășina este vindecat (aproximativ 10-24 ore).Dupa ce rasina este vindecat, acesta poate fi eliminat.

Lista De Ambalare:

5*Picurator

5*Tija De Agitare

5*Lingura

50*Argint Gheara Cuie

50*Golden Claw Cuie

1*Negru Sac De Depozitare

Mâna Poftă De Mâncare*1

Burghiu*4

Epoxină*15

Sclipici*48 Culori

Etichete: xr cazuri de telefon baddie

Produse similare