Cos 0
Produs adaugat cu succes la cosul tau
Cantitate
Total
Sunt0articole în coșul tău. Ai un produs in cos.
Total produse:
Total livrare  Urmeaza a se stabili
Total
Continua cumparaturie Finalizeaza comanda

2 în 1 LED Electric 3000V Țânțar Swatter USB Reîncărcabilă Anti Fly Bug Zapper Criminal Capcana Insecte Racheta de Control al Dăunătorilor Produs

50.84lei 33.55lei
  • Material: ABS
  • Origine: NC(de Origine)
  • dimensiune: 470x230mm/18.5x9.06in
  • Pachetul Inclus: 1 X Electric Țânțar Swatter + 1 X Bază + 1 X Cablu De Încărcare

Nou

- +

Caracteristică:

1. Unic dual-mode design:

Manual de țânțari modul criminal: când ai ridica, este un electric țânțar swatter, care poate ataca în mod activ și de a ucide tantari;

Inteligent țânțari modul de uciderea: Stand-up tip, acesta va ucide tantari, atunci când este pus jos de încărcare, și va lansa fizice ultraviolete, undele de lumină pentru a induce tantari să-l omoare.

Built-in 368mm lumină ultravioletă lampă cu LED-uri margele poate fi folosit ca un țânțar criminal.Când țânțarul capcana este activat modul pe timp de noapte, acest design este deosebit de sensibil la tantari va stimula phototaxis instinctul de țânțari și de a atrage tantarii să zboare electrică de înaltă tensiune bate.

2. Siguranta: 3-strat de putere grila de proiectare, puternic mosquito killer și nici electricitate.Față și din spate două straturi de izolație plase de protectie, nici curent, pentru a preveni accidentale șocuri electrice, la nivel de mijloc densă rețea de alimentare, curent scăzut de siguranță de tensiune, în intervalul de siguranță pentru corpul uman, și de puternică tensiune pentru tantari si muste.

3. Dublu întrerupător de siguranță.Pentru a escorta siguranța familiei.

4. Puternic de viață a bateriei, încărcați o dată pe lună.Built-in de 1200 mAh baterie de mare capacitate, după încărcat complet, modul manual poate fi folosit pentru aproximativ 30 de zile; în noaptea de țânțari capcana modul poate fi folosit pentru aproximativ 4 ore.

În același timp, acesta poate fi încărcat prin USB, iar noaptea de țânțari capcana modul poate fi pornit în timpul încărcării.Mod de operare: noapte de țânțari modul de control: loc de la bază să se conecteze la taxa, împingeți comutatorul funcției la NR.2.

Caietul de sarcini:

Material: ABS

Dimensiune: 470x230mm/18.5x9.06in

Interfață de intrare: USB

De încărcare de intrare: 5V-1A

Timp de încărcare: aproximativ 4 ore

Putere nominală: 2W (Max)

Corpul litiu baterie: 1200mAh

Țânțar eliberarea de tensiune: despre DC 3000V

Două moduri de a ucide tantari: 1. De mână 2. Tip picioare

Culoare: Alb, Negru, Verde Inchis

Pachetul inclus:

1 X Electric Țânțar Swatter

1 X Baza

1 X Cablu De Încărcare

Sfat:

Nu stoarce suprafața de țânțari racheta cu degetele.

Nu utilizați țânțar swatter în apropiere de gaze inflamabile sau lichide.

Nu spălați țânțar swatter cu apă.

Nu introduceți obiecte metalice în suprafață de ochiuri.

Etichete: muskito criminal racheta, electric de țânțari racheta, electrice de țânțari racheta, țânțar usb, criminalul de țânțari, 125 mm polizor, mosquito killer capcana lampă 1, electric fly killer, țânțar racheta, pro pest control produse

Produse similare