Cos 0
Produs adaugat cu succes la cosul tau
Cantitate
Total
Sunt0articole în coșul tău. Ai un produs in cos.
Total produse:
Total livrare  Urmeaza a se stabili
Total
Continua cumparaturie Finalizeaza comanda

Genunchi Pad Pernă de Spumă Potrivit pentru Grădinărit Casa de Curățare Lucrările de Construcție Parchet Kneepad cu o Grosime de EVA Umplutură EM88

40.19lei 33.76lei
  • Nume De Brand: centechia
  • Certificare: Nici unul
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: genunchi

Nou

- +

Genunchi Pad Pernă de Spumă Potrivit pentru Grădinărit Casa de Curățare Lucrările de Construcție Parchet Kneepad cu o Grosime de EVA Umplutură EM88 Produs caietul de sarcini:

Caracteristici:

1.Lucru Confortabil În Genunchi De Ore: Cu gros extra durabil EVA spuma de perna si captuseala moale, pentru a evita genunchi saruta pe podea direct, acest parchet genunchiere bloca în mod eficient deteriorarea și tampon de stres și obosit de lungă durată în genunchi sarcina.Genunchiere face în genunchi pe beton și oțel mult mai confortabil.

2.Ușor Să se Adapteze Pentru Un bine, Sigur se Potrivesc: puteți regla non-alunecare ușor hoop-și-bucla de fixare sistem de a păstra această non-alunecare genunchiere de design ergonomic perfect în loc de toate-ziua de lungă, precum și ușor de a pune pe sau scoase de pe.

3.Pentru Orice activitate Care au Nevoie de Suport Genunchi: Acest lucru este trebuie să-au genunchiere pentru locul de muncă, de la grădinărit, greu titlul podele din lemn și covor astfel de proiect de instalații și de curățare, casa de îmbunătățire, casa, locul de muncă, treburile casei, lucrările de construcție, pentru a antrenamentului sportiv proteja, cum ar fi volei, patinaj și dans, sau chiar suport pentru genunchi după o intervenție chirurgicală.

4.Ușor, Dar Durabil: de înaltă densitate spumă EVA, acest grădinărit genunchiere este capabil să reziste la suprafața de contact cu pietre, moloz și de umiditate, sau violent impact și frecare de exercițiu.

5.Se Potrivește Toate Dimensiunile: grădina Noastră genunchiere oferă o dimensiune care se potrivește tuturor.oferim contract si respirabil montaj, în mod liber și mișcare.Dacă aveți orice surpriză, nu ezitați să conatc noi.

Pachetul Include:

1 Pereche x Genunchi Pad

1,Despre Transport: După ce comanda produsul, ne va livra achiziție în termen de 3-4 zile.Dacă aveți cerințe speciale,vă rugăm să ne lăsați un mesaj sau contactati-ne direct. 2,Despre Rambursare: în Cazul în care mărfurile sunt deteriorate în tranzit, îl poți returna în termen de 7 zile.Atunci când se aplică pentru o restituire,cumpărătorul trebuie să obțină confirmarea de la vânzător. 3,Despre comerțul cu Ridicata și Dropshipping: Pentru en-gros, va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-8 zile pentru a ajunge.Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să. 4,Cum Pot urmări coletul meu?: Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide) 5,Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?: Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

Etichete: genunchi atelă, eva genunchiere munca, pereche spumă moale genunchiere protector, suport pentru genunchi, grădină genunchi pad, grădină genunchi, pad genunchiere, gel pad genunchi, roller skate, eva genunchiere dans

Produse similare